Üye değil misiniz? Hemen kaydolun!
Üyelik Aç  


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

 
Oyuna Yeni Başladım - Tavsiye İstiyorum

#1
Heart 
Başlıkta da belirttiğim gibi yeni başladım oyuna henüz. Irk ve class olarak Drummer ve DragonKnight seçtim: düşüncem çift el kılıç yani Duel Wielding kullanmak. Oyunu elimden geldiğince araştırdım ve hala da forumda geziniyorum bazı şeyleri yakalarım vs diye bakarak Big Grin Ancak kafama takılan bazı şeyler olmakla birlikte ve hiç bilmediğim bir çok nokta var biliyorum. 

O yüzden de sorma ihtiyacı duydum bu seçimlerin etrafında bana tavsiye ettiğiniz bir şey var mı genel olarak yapmam gereken ? Örneğin tavsiye ettiğiniz zırh yada silah olabilir. Yada Duel Wield'da veya DragonKnight'da şu skill olmazsa olmazdır aç kullan aktif olarak vs diye huh Önerilere tümü ile açığım  yeah
Ara
Cevapla

#2
resim

Selamlar . Öncelikle Drummer değil , Dunmer . Drummer baterist demek . Dunmer da ırk Cheesy 

Öncelikle şunu söyleyeyim , Dunmer ile en iyi Magicka Dragonknight oynanır . Dunmer dendiği zaman akla gelen ilk oynanış şeklidir . Magicka Dragonknight oyuncuları PvE için iki adet Flame Staff , PvP için ise değişik silahlar tercih ederler . PvE'de Light Armor , PvP'de ise Heavy Armor idealdir . Dual Wield biraz daha Stamina oyuncular için ancak belirli buildler için PvP'de kullanılabilir bir silah seçimi .

Öncelikle hangi contenti oynayacağına karar vermelisin . PvE mi PvP mi ? Oyuna yeni başladığını biliyorum ancak ne yapmak istediğine ne kadar erken karar verirsen amacına o kadar kısa yoldan ulaşmana yardımcı oluruz Smile
Cevapla

#3
(11.10.2017, Saat: 16:24)LiofaTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Selamlar . Öncelikle Drummer değil , Dunmer . Drummer baterist demek . Dunmer da ırk Cheesy 

Öncelikle şunu söyleyeyim , Dunmer ile en iyi Magicka Dragonknight oynanır . Dunmer dendiği zaman akla gelen ilk oynanış şeklidir . Magicka Dragonknight oyuncuları PvE için iki adet Flame Staff , PvP için ise değişik silahlar tercih ederler . PvE'de Light Armor , PvP'de ise Heavy Armor idealdir . Dual Wield biraz daha Stamina oyuncular için ancak belirli buildler için PvP'de kullanılabilir bir silah seçimi .

Öncelikle hangi contenti oynayacağına karar vermelisin . PvE mi PvP mi ? Oyuna yeni başladığını biliyorum ancak ne yapmak istediğine ne kadar erken karar verirsen amacına o kadar kısa yoldan ulaşmana yardımcı oluruz Smile

''Dunmer'' kısmı şöyle ki o ırk ismini sevmiyorum Skyrim dahil asla Dark Elf'ten başka isim kullanmadım bu ırka hitap etmek adına ama bu oyun için pek Dark Elf dendiğini görmediğim için yazayım dedim ancak sırf kullanmadığım bir şeyi yazmak için de düzgün yazımı nasıl diye bakamam açıkcası: ha Drummer ha Dunmer bana fark etmez onun ismi benim için her zaman Dark Elf olacak zaten  Cool Ben kılıç kullanmayı düşünüyorum belki balta da kullanabilirim küçük 2 tane ama büyü asla tarzım değil staff olayı yatar yani :Cheesy PVE ve PVP olayında ise şöyle genel olarak PVE ağırlıklı oynamayı düşünüyorum ancak PVP hiç atmayacağım diyemem arkadaşlarıma atarım belki PVE'den sıkılırsam atarım yani sadece PVE değil ancak ağırlık PVE üzerine olacak benim için Cheesy
Ara
Cevapla

#4
O zaman Dual Wield + Bow ile oynamanı tavsiye ederim . Stamina Dragonknightların spamladıkları bir skill yoktur . Heavy Attacklar ve DoT skilleri ile düşmanına hasar verirsin . Bu iki silah da bu tarz bir oyun için mükemmel seçimler . Şu an itibariyle Stamina DK oyundaki en yüksek DPS yapan classlardan biri ve bu silahlar kullanılıyor . Şimdilik istediğin silahı seçebilirsin , çok farketmez ama biraz daha ilerlediğin zaman bu silahlara yönelmen senin yararına olacaktır . Dunmer ile Stamina DK pek birbirini tamamlayan şeyler değil ancak yine de sıkıntı olacağını düşünmüyorum .
Cevapla

#5
(11.10.2017, Saat: 16:35)LiofaTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O zaman Dual Wield + Bow ile oynamanı tavsiye ederim . Stamina Dragonknightların spamladıkları bir skill yoktur . Heavy Attacklar ve DoT skilleri ile düşmanına hasar verirsin . Bu iki silah da bu tarz bir oyun için mükemmel seçimler . Şu an itibariyle Stamina DK oyundaki en yüksek DPS yapan classlardan biri ve bu silahlar kullanılıyor . Şimdilik istediğin silahı seçebilirsin , çok farketmez ama biraz daha ilerlediğin zaman bu silahlara yönelmen senin yararına olacaktır . Dunmer ile Stamina DK pek birbirini tamamlayan şeyler değil ancak yine de sıkıntı olacağını düşünmüyorum .

Dark Elf seçmeme gibi bir şansım olsa keşke seçmem ancak arkadaşımın seçtiği ittifak sebepli eğer Duel Wield ve DragonKnight oynamak istiyorsam en iyi seçenek bu gibi duruyor Stat bonuslarına vs baktığımda :Cheesy Dual Wield + Bow oynarım hatta Skyrim'i de öyle oynamıştım keyifliydi benim için sorun olmayacaktır :Cheesy Ancak skill pointlerim Duel Wield + Bow + Dragon Knight skillerine yetecek midir ki :Cheesy Baya fazlaca bir skill point gerekecek gibi görünüyor: bana mı öyle geldi yoksa :Cheesy  Birde hangi skilleri vs tavsiye edersin nelere vermem en uygun olur yada karakter pointlerini nasıl vermeliyim ? Build önerirsen direk ona da bakarım sıkıntı olmaz Cheesy
Ara
Cevapla

#6
(11.10.2017, Saat: 16:40)Son Anka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dark Elf seçmeme gibi bir şansım olsa keşke seçmem ancak arkadaşımın seçtiği ittifak sebepli eğer Duel Wield ve DragonKnight oynamak istiyorsam en iyi seçenek bu gibi duruyor Stat bonuslarına vs baktığımda :Cheesy Dual Wield + Bow oynarım hatta Skyrim'i de öyle oynamıştım keyifliydi benim için sorun olmayacaktır :Cheesy Ancak skill pointlerim Duel Wield + Bow + Dragon Knight skillerine yetecek midir ki :Cheesy Baya fazlaca bir skill point gerekecek gibi görünüyor: bana mı öyle geldi yoksa :Cheesy  Birde hangi skilleri vs tavsiye edersin nelere vermem en uygun olur yada karakter pointlerini nasıl vermeliyim ? Build önerirsen direk ona da bakarım sıkıntı olmaz Cheesy

Rehberler kısmında Leveling Buildleri var . Biraz eski ama yine de işini görür . Oraya bakmanı tavsiye ederim .

Skill point olayını da kafana takma . Oyunda istemediğin kadar skill point sahibi olabiliyorsun . Benim karakterimde mesela craft skillerinin hepsi açık , kullandığım silahlar ve armorların pasifleri , class skilleri vs. istediğim her şeyi açtım ve yaklaşık 70-80 tane de fazladan skill pointim var . Tabi bu kadar toplamak için zaman harcamak gerekiyor ama istersen yaparsın . Çok zor veya uğraştırıcı bir şey değil .
Cevapla

#7
(11.10.2017, Saat: 16:46)LiofaTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rehberler kısmında Leveling Buildleri var . Biraz eski ama yine de işini görür . Oraya bakmanı tavsiye ederim .

Skill point olayını da kafana takma . Oyunda istemediğin kadar skill point sahibi olabiliyorsun . Benim karakterimde mesela craft skillerinin hepsi açık , kullandığım silahlar ve armorların pasifleri , class skilleri vs. istediğim her şeyi açtım ve yaklaşık 70-80 tane de fazladan skill pointim var . Tabi bu kadar toplamak için zaman harcamak gerekiyor ama istersen yaparsın . Çok zor veya uğraştırıcı bir şey değil .

Hangi Builde bakmalıyım orada ? Stamina DragonKnight mı ? Benim açacağım buildin genel ismi ne onu bilmiyorum ben Cheesy Duel Wield Kılıç + Bow + DragonKnight tarzı bir şey olacak Cheesy Birde o pointleri nereden topluyoruz yada yerleri nerelerde bununla ilgili bir rehber vs var mı forumda okuyayım ?
Ara
Cevapla

#8
(11.10.2017, Saat: 18:30)Son Anka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi Builde bakmalıyım orada ? Stamina DragonKnight mı ? Benim açacağım buildin genel ismi ne onu bilmiyorum ben Cheesy Duel Wield Kılıç + Bow + DragonKnight tarzı bir şey olacak Cheesy Birde o pointleri nereden topluyoruz yada yerleri nerelerde bununla ilgili bir rehber vs var mı forumda okuyayım ?

Stamina Dragonknight buildine bak .

Skill pointleri de Main Quest'i yaparak ve Skyshard toplayarak kazanabilirsin . Skyshardların yerini internette bulabilirsin veya Skyshards diye bir addon kullanarak oyun içinde görebilirsin .
Cevapla

#9
(11.10.2017, Saat: 19:23)LiofaTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Stamina Dragonknight buildine bak .

Skill pointleri de Main Quest'i yaparak ve Skyshard toplayarak kazanabilirsin . Skyshardların yerini internette bulabilirsin veya Skyshards diye bir addon kullanarak oyun içinde görebilirsin .

Dostum baktım da orayı çok aşırı anlayamadım ben Cheesy Karakterim şu anda böyle https://i.hizliresim.com/nJrmoB.jpghttps://i.hizliresim.com/vJ487r.jpg 

Verdiği konuya bakmadan önce 4 tane Health vermiştim bir sorun olur mu ? Birde başta skill puanlarını harcamayı çok istemedim ama baktım: konu da yazan skilleri açmak için öncekilere vermek gerek açtım doğru yaptım diye tahmin ediyorum. Duel Wield olarak şu anda silah edinemedim o yüzden onu kasamadım henüz ve skilleri açılmadı haliyle :Sad  Birde ben arkadaşımla girdim o daha önce oynamış bana başta hediye gelen crown ile starter pack aldırdı ancak o aldığı zaman ona at vermiş bana ise vermedi: atım yok ne yapmama nasıl almam lazım ? Bide niye vermedi anlamadım bir siyah panter verdi bana Sad Durum böyle kısacası şu anda Smile
Ara
Cevapla

#10
(12.10.2017, Saat: 14:50)Son Anka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum baktım da orayı çok aşırı anlayamadım ben Cheesy Karakterim şu anda böyle https://i.hizliresim.com/nJrmoB.jpghttps://i.hizliresim.com/vJ487r.jpg 

Verdiği konuya bakmadan önce 4 tane Health vermiştim bir sorun olur mu ? Birde başta skill puanlarını harcamayı çok istemedim ama baktım: konu da yazan skilleri açmak için öncekilere vermek gerek açtım doğru yaptım diye tahmin ediyorum. Duel Wield olarak şu anda silah edinemedim o yüzden onu kasamadım henüz ve skilleri açılmadı haliyle :Sad  Birde ben arkadaşımla girdim o daha önce oynamış bana başta hediye gelen crown ile starter pack aldırdı ancak o aldığı zaman ona at vermiş bana ise vermedi: atım yok ne yapmama nasıl almam lazım ? Bide niye vermedi anlamadım bir siyah panter verdi bana Sad Durum böyle kısacası şu anda Smile

Zaten bütün skilleri kasman gerekli . Hangisinin lazım olacağı belli olmuyor çünkü . Sonradan skill point gerekirse sıfırlarsın , sıkıntı değil . Mount almak için acele etmene gerek yok . Eninde sonunda zaten 10k para verip bir at alabilirsin . Bütün binekler aynı zaten , sadece görünüşleri farklı .

O konudaki skiller sadece kasılmana yardımcı olması için . İlla onlarla oynayacaksın diye bir şey yok . Şimdilik kafana göre ilerle ama sonradan belli bir düzene sokman gerekecek karakteri . O zaman o konuya tekrar göz atabilirsin .
Cevapla

#11
(12.10.2017, Saat: 16:27)LiofaTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten bütün skilleri kasman gerekli . Hangisinin lazım olacağı belli olmuyor çünkü . Sonradan skill point gerekirse sıfırlarsın , sıkıntı değil . Mount almak için acele etmene gerek yok . Eninde sonunda zaten 10k para verip bir at alabilirsin . Bütün binekler aynı zaten , sadece görünüşleri farklı .

O konudaki skiller sadece kasılmana yardımcı olması için . İlla onlarla oynayacaksın diye bir şey yok . Şimdilik kafana göre ilerle ama sonradan belli bir düzene sokman gerekecek karakteri . O zaman o konuya tekrar göz atabilirsin .

Skill point gibi karakterin puanları da sıfırlanıyor mu ki ? Öyle ise iyiymiş ama crown ile mi altın ile mi orası önemli Cheesy ?

Birde zırh olarak konu da belirlileri 5 Mediıum 1 heavy 1 light giy diyor ama hangilerini giydiğim fark eder mi ? Mesela kolluk light giymem yada ayaklığı light giymem vs Cheesy
Ara
Cevapla

#12
(12.10.2017, Saat: 18:05)Son Anka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Skill point gibi karakterin puanları da sıfırlanıyor mu ki ? Öyle ise iyiymiş ama crown ile mi altın ile mi orası önemli Cheesy ?

Birde zırh olarak konu da belirlileri 5 Mediıum 1 heavy 1 light giy diyor ama hangilerini giydiğim fark eder mi ? Mesela kolluk light giymem yada ayaklığı light giymem vs Cheesy

Altın ile sıfırlanabiliyor .

5 Medium 1 light 1 heavy yazmasının sebebi her armorun skill ağacını kasabilmek . Nereye hangi armoru taktığın çok farketmez , önemli olan 5/1/1 olsun .
Cevapla