|
Bir önceki yorum yapan kişinin yaptığı çeviri yakın zamanda ... Forumda Türkçe Modlar |
4 sene önce |
|
Ben muhteşem bir çevirmen değilim. Veya çevirirken çok bir s... Forumda Türkçe Modlar |
5 sene önce |
|
G2A'dan alman daha mantıklı. Daha ucuza gelir ve problem yaş... Forumda Teknoloji |
5 sene önce |
|
Eğer sistemin iyiyse bununla alakalı modlar kurabilirsin. Forumda Skyrim Teknik Servis |
5 sene önce |
|
Ben çocukken ilk oynadığım oyun Half life 1'di sanırım. İngi... Forumda Diğer Oyunlar |
5 sene önce |
|
Umarım çeviriden memnun kalırsınız. Benim için ilginç bir sü... Forumda Türkçe Modlar |
5 sene önce |
|
Çeviriyi nexusmods'a yükleseydin keşke, eline sağlık. 🙂
... Forumda Türkçe Modlar |
5 sene önce |
|
Arissa - The Wandering Rogue Türkçe Çeviri Forumda Türkçe Modlar |
5 sene önce |
|
2 hafta harçlığından 1 lira biriktirsen alacağın oyunu korsa... Forumda Skyrim Soru & Cevaplar |
5 sene önce |
|
Bu görevin gidişatı nasıl değişiyor? Ben hiç rastlamadım. Bi... Forumda Skyrim Soru & Cevaplar |
5 sene önce |
|
Merhaba, yakın zamanda Arissa adlı modu Türkçeye çevirdim. 1... Forumda Türkçe Modlar |
5 sene önce |
|
Arkadaşlar arissa modunu çeviriyordum mod bitti. Bu yer hakk... Forumda Türkçe Modlar |
5 sene önce |
|
Arkadaşlar arissa takipçi modunu çevirdim ve test ediyordum.... Forumda Skyrim Mod Sorularınız |
5 sene önce |
|
Mod olarak çakışmaz ama oyun içinde çakışabilir. Yani senin ... Forumda Skyrim Mod Sorularınız |
5 sene önce |
|
Evet haklısın fakat oblivionun ormanları bana hayal alemi gi... Forumda Skyrim Sohbet |
5 sene önce |