|
Klavye dilinizi ingilizce yapın ayarlardan. Sonra Shift+2 ya... Forumda Skyrim Soru & Cevaplar |
5 sene önce |
|
Dışarıda pazarda gezerken esas katil gözümün önünce 3 vs 1 a... Forumda Skyrim Soru & Cevaplar |
5 sene önce |
|
Behçete sorayım. Yamayı ben güncellemediğim için mevzuyu pek... Forumda Skyrim Türkçe Yama |
5 sene önce |
|
Creation Kit'e yüklenemediği için biz de manuel kurulum olar... Forumda Skyrim Türkçe Yama |
5 sene önce |
|
Dostum bu senin sorunun değil anlaşılan. SKSE64 kullanıyor m... Forumda Skyrim Teknik Servis |
5 sene önce |
|
Dostum o sayılar gerçek para ile alınan Creation Club Credit... Forumda Skyrim Soru & Cevaplar |
5 sene önce |
|
''İndirme sorunu'' derken ? 🙂
Yani ben güncelledim ve... Forumda Skyrim Teknik Servis |
5 sene önce |
|
Arkadaşlar şimdi bende , Skyrim Special Edition var.
Bu r... Forumda Skyrim Soru & Cevaplar |
5 sene önce |
|
Bende de olmuyordu Windows Güncellemelerini yapınca olmuştu.... Forumda Teknoloji |
5 sene önce |
|
Irk Brenton (Çünkü %25 Büyü hasarı Direnci var. Bulunmaz nim... Forumda Skyrim Sohbet |
5 sene önce |
|
Eyvallah , Ama bende indirme sorunu olmadı 😀 Forumda Skyrim Teknik Servis |
5 sene önce |
|
Survival mode paralı olacağı için almak isteyen çıkacağını p... Forumda Skyrim Türkçe Yama |
5 sene önce |
|
Creation Club iyi bence. Zaten mod sahipleri bu durumdan ist... Forumda Skyrim Sohbet |
5 sene önce |
|
Yeni uygulama olan creation club ile birlikte gelen Survival... Forumda Skyrim Türkçe Yama |
5 sene önce |
|
Mod vardı. Ama ismini hatırlayamadım ki 😀
Sen aldmeri kı... Forumda Skyrim Sohbet |
5 sene önce |