|
Azminize helal olsun valla sayenizde Elder Scrols serisini o... Forumda Morrowind Türkçe Yama |
4 sene önce |
|
Bu oyunu oynamadım ve oynamayacağım fakat izlemek istiyordum... Forumda ESO Çalışmalarınız |
5 sene önce |
|
Çıkış tarihinin geç olacak olması üzücü benim için ::( Hari... Forumda Elder Scrolls VI |
5 sene önce |
|
Gerçekten elinize, emeğinize sağlık. sağolun varolun!!! 🙂 Forumda Oblivion Türkçe Yama |
6 sene önce |
|
Videolarını beğeniyle ve ilgiyle izliyorum, eline sağlık :t... Forumda Elder Scrolls Genel Sohbet |
7 sene önce |
|
Arapça kökenli bir kelimeyi çevirisi yapılan kültüre uygulam... Forumda Oblivion Türkçe Yama |
7 sene önce |
|
Valla, Oblivion adını duyduğumdan beri bu haberi bekliyordum... Forumda Oblivion Türkçe Yama |
7 sene önce |
|
Aynen adları "yan görev" olsa da çok sağlamlar. Ayrı oyun ko... Forumda Skyrim Soru & Cevaplar |
7 sene önce |
|
Sağolasın, bu güzel haber Forumda Diğer Oyunlar |
8 sene önce |
|
Her ne kadar arada kanı bozuklar olsa da Septimler'i tek geç... Forumda Elder Scrolls Genel Sohbet |
8 sene önce |
|
Shalidor bence en iyisi olmasa da oy atılacak kadar iyi Forumda Elder Scrolls Genel Sohbet |
8 sene önce |
|
Oynayamasamda izlemekten de zevk alıyorum, eline sağlık :te... Forumda Oblivion Görev Tam Çözümleri |
8 sene önce |
|
Böyle derli-toplu bir çalışma olması kavrayış ve anlayış açı... Forumda Elder Scrolls Lore |
8 sene önce |
|
Eline sağlık, teşekkürler :tebrik Forumda Oblivion Çalışmalarınız |
8 sene önce |
|
Gerçekten güzel ve profesyonelce duruyor, eline sağlık :teb... Forumda Elder Scrolls Genel Sohbet |
8 sene önce |