Discord Sunucumuza Katılın!

Forum üye alımına ve yeni ileti gönderimine kapatılmıştır. Tüm sorularınızı Discord sunucumuzda sorabilirsiniz.

Yönetim Değişikliği ve Ufak Bir Veda

 
(@mertusta)
İmparator

2013 yazında kurduğumuz ve o günden bugüne büyük bir şevkle yöneticiliğini yaptığım Elder Scrolls Türk'ten ayrılma kararı almış bulunuyorum. Sitenin çok vaktimi alması ve kendimi artık eski Elder Scrolls sevdalısı bir oyuncu olarak görmemem başlıca etmenler. Bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni yönetim kurulu şu üyelerden oluşmaktadır:

  • Prospektüs
  • technobecet
  • BlueNevy

Kendilerine görevlerinde başarılar diler ve kaçarım.

Bu konu 4 sene önce mertusta tarafından düzenlendi.
Alıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 12 Ağustos 2019 19:38
TRueLeGeND beğendi
(@sesl1harf)
Üye

Daha dün Web Archive'den sitenin 2013'teki haline bakmıştım. Karşıma çıkan anasayfada senin yazdığın ESO ile ilgili bir haber ve sayaç vardı. Yaş arttıkça vakit azaldı ama benim gibi arada gelip gitmeni isterdim usta. Her şey için teşekkürler. 

CevapAlıntı
Gönderildi : 12 Ağustos 2019 22:58
 Ivy
(@ivy)
Üye

böyle bir karar almanıza çok üzüldüm. ama sizi de anlıyorum fazla zaman ayırmak gerekiyor her şeyin düzgün çalışması için. umarım her şey gönlünüzce olur. bu zamana kadarki tüm emekleriniz için teşekkür ederim.

+ diğer arkadaşların yeni rütbeleri hayırlı olsun 🙂

Bu ileti 4 sene önce 2 defa tarafından Ivy tarihinde düzenlendi
CevapAlıntı
Gönderildi : 13 Ağustos 2019 00:01
(@dovakrah)
Üye

yeri geldi sevindik yeri geldi yardimci oldun yeri geldi kizdik...arada uğra unutma buraları 🙂 gözyaşım pıt

CevapAlıntı
Gönderildi : 13 Ağustos 2019 00:17
(@savastutkunu67)
Üye

En son sınav için forumdan ayrılırken kafamda Şebnem Ferah Hoşçakal çalıyordu kendi kendime iki yıl sonrada her şey eskisi gibi olur diyordum geri geldiğimde tam olarak kaldığım yer olmasada yakın bir yerden devam ederim diyordum. Hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Şimdi kafamda yine Şebnem Ferah Hoşçakal çalıyor ve biliyorum sen yokken artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Hoşçakal.

Hallelujah!!!

Bu ileti 4 sene önce tarafından Savastutkunu tarihinde düzenlendi
CevapAlıntı
Gönderildi : 15 Ağustos 2019 05:13
(@lorenlannister)
Üye

Sen yokken hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Her şey için çok teşekkürler.

CevapAlıntı
Gönderildi : 15 Ağustos 2019 09:54
(@falta)
Üye

hoşça kal. olacaklar sensiz olsun. 🙁

CevapAlıntı
Gönderildi : 15 Ağustos 2019 18:48
(@hero-of-kvatch)
Üye

Elveda usta. Elveda...

CevapAlıntı
Gönderildi : 18 Ağustos 2019 20:47
(@brynquadel)
Üye

Haydaa

CevapAlıntı
Gönderildi : 23 Ağustos 2019 22:04