Discord Sunucumuza Katılın!

Forum üye alımına ve yeni ileti gönderimine kapatılmıştır. Tüm sorularınızı Discord sunucumuzda sorabilirsiniz.

Skyrim (Soru-Cevap Başlığı)

Sayfa 114 / 148

(@wolurax)
Üye

Hile kullanmamanın kötü yanları 😀

Bu Daedra görevleri sadece 15 tane değil mi? Oblivion Walker için uğraşıyorum da, 15'te 15 yaptım olmadı. Kabuslarla alakalı görevde Daedra'nın dediğini yapmayıp Erandur'u öldürmedim, Skull of Corruption'ı almamışım o nedenle. Onunla mı alakalı acaba?

Evet ne yazıkki.

CevapAlıntı
Gönderildi : 3 Mart 2015 17:02
(@sesl1harf)
Üye

Evet ne yazıkki.

İleride tekrar başlamak için bir neden oldu o zaman. Kötü biri olarak oynarım hem, imparatorluk tarafını falan da görmüş olurum. Ya da kardeşime falan veririm oynasın diye. Sağolasın.

CevapAlıntı
Gönderildi : 3 Mart 2015 17:09
(@dragonwarrior28)
Üye

Arkadaşlar oyunda hançerle adamlara arkalarından vuruyorum ama adamın boğazını kesemiyorum acaba gerekli skilleri açmamış olabilirmiyim cevaplarsanız sevinirim.

CevapAlıntı
Gönderildi : 4 Mart 2015 20:50
(@teecem)
Üye

Arkadaşlar oyunda hançerle adamlara arkalarından vuruyorum ama adamın boğazını kesemiyorum acaba gerekli skilleri açmamış olabilirmiyim cevaplarsanız sevinirim.

Onu ben de çözebilmiş değilim bazen arkadan saldırıyor tek atıyor animasyon olarak bazen animasyon olmuyor. Eğer mod kullanıyorsan Sneak Tools modunu yükle her türlü silahla adama tek atabiliyorsun. Yeteneği açmak gerekiyordur. 😀 O modun Türkçe yaması da var.

CevapAlıntı
Gönderildi : 4 Mart 2015 20:52
(@dragonwarrior28)
Üye

Yardımcı olduğun için teşekkürler 🙂

Güncellendi [time]1425521873[/time]

Arkadaşlar benim yaklaşık 1 yıllık skyrim geçmişim var ama doğru savem yok 😀 şimdi ben anthology alacağım önce skyrimi oynadığımdan sonra morrowind ve oblivion oynayacağımdan çok şey kaybetmiş olurmuyum kafam karışırmı acaba ?

CevapAlıntı
Gönderildi : 4 Mart 2015 20:59
(@meridia)
Üye

Eğer grafiklere çok önem vermem ingilizcemde iyi sayılırsa rahatlıkla oynarsın hikayeleri skyrimden çok daha iyi.

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 00:33
(@sesl1harf)
Üye

Beyler bu Saidia mıydı, Kızılmuafızların kadını aradığı görevde bende bir bug mu oluyor ? Başka bir kadını sorgularlarken görüyorum kimi arıyorsunuz falan diyorum ama görev başlamıyor. Adamlar gitti de sonra adamları bulamıyorum şimdi 15 levelim acaba levelimden dolayı mı başlamadı o görev ? Konsol komutuyla falan nasıl başlatırım eğer bug olmuşsa ?

Yolda rastladığın zaman vermiyorlar görevi, Akçay'a kadar gidip kapıda bekliyorlar. Oraya illaki gelecekler, geldikleri zaman alırsın, kaybettim diye düşünme.

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 02:58
 Ufon
(@ufon)
Üye

Yolda rastladığın zaman vermiyorlar görevi, Akçay'a kadar gidip kapıda bekliyorlar. Oraya illaki gelecekler, geldikleri zaman alırsın, kaybettim diye düşünme.

Biraz daha açalım, ilk ejderha'yı kestikten sonra kapıda bitiveriyorlar.  😛

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 05:45
(@ekinkaankomurcu)
Üye

selamlar. bu college of winterholdun altında bulunan middenda bi tane atronach forge var bildiğiniz üzere. yapacağımdan değil sırf meraktan soruyorum, orada atronach dışında başka item/canlı falan üretilebiliyor mu?

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 12:06
(@beyaz)
Üye

selamlar. bu college of winterholdun altında bulunan middenda bi tane atronach forge var bildiğiniz üzere. yapacağımdan değil sırf meraktan soruyorum, orada atronach dışında başka item/canlı falan üretilebiliyor mu?

Deadric item bile yapabiliyorsun. Mistik bir çok şeyi yapabilirsin.

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 12:07
(@gaidenshinji)
Yetkili

Atoronach Forge'da bazı craftler için Sigil Stone gerekiyordu galiba, onun içinde College of Winterhold'daki Phinis Gestor adlı büyücüden görev alman gerekiyor görev içinde Conjuration'ın 90 olması gerekiyordu galiba. 😀

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 12:11
 Ufon
(@ufon)
Üye

Orda, dremora lord bile üretebilirsin.

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 12:13
(@teecem)
Üye

Atoronach Forge'da bazı craftler için Sigil Stone gerekiyordu galiba, onun içinde College of Winterhold'daki Phinis Gestor adlı büyücüden görev alman gerekiyor görev içinde Conjuration'ın 90 olması gerekiyordu galiba. 😀

+1 sırf o yeteneği 90 yapıp o taşı alabilmek için Falion'a çok para kaptırdım.

Hazır gelmişken ben de bir soru soracağım. Yankesicilik perklerin hepsini açsam hatta yüzük kolye falan taksam yankesicilik artırıcı, işte Failion diyelim gitsem yetenek artınca 5k-10k arası para alıyor biliyorsunuz ben o paraları üstünden geri alabilir miyim? Bütün perkler açık hatta bonus takılar da var.Normalde her türlü çalma şans sıfır diyor da.  :doh :doh

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 12:18
 Ufon
(@ufon)
Üye

+1 sırf o yeteneği 90 yapıp o taşı alabilmek için Falion'a çok para kaptırdım.

Hazır gelmişken ben de bir soru soracağım. Yankesicilik perklerin hepsini açsam hatta yüzük kolye falan taksam yankesicilik artırıcı, işte Failion diyelim gitsem yetenek artınca 5k-10k arası para alıyor biliyorsunuz ben o paraları üstünden geri alabilir miyim? Bütün perkler açık hatta bonus takılar da var.Normalde her türlü çalma şans sıfır diyor da.  :doh :doh

Senden çıkan paraları çalma şansın yok.

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 12:21
(@dragonwarrior28)
Üye

Arkadaşlar oyunda skeleton key mevzusu varmış ben thieves guildin tüm görevlerini bitirdim son görevde nocturnal bana güç verdi ama skeleton key gelmedi bug mu yoksa o görevi yapmamalımıydım?

CevapAlıntı
Gönderildi : 5 Mart 2015 15:58
Sayfa 114 / 148