O perki açınca normalde 15x vuruyor. Ben de elven dagger kullanıyorum. Onun dışında sende sanırım şu dark brotherhood'un verdiği eldivenden de var. O yüzden 30x vuruyor olman gerek.
Çok ilginç bir şey, eldivenleri çıkartıp elven ile vursana bakalım 15x vuracak mı? Acaba sorun silahta mı yoksa eldiven ile silah arasında bir uyuşmazlık mı var onu öğrenmiş oluruz.
Bütün bunların yanı sıra çok da önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ebony'den daha güçlü "Dragonbone Dagger", "Daedric Dagger", Blade of Woe" var. Seçim çok yani... 😀
Henüz o silahları alamıyorsan artık biraz idare edeceksin, 15x neyine yetmiyor. 😀 Ejderhalara sneak atmaya çalışmadığın sürece herkese tek atarsın sanırım. 🙂
O perki açınca normalde 15x vuruyor. Ben de elven dagger kullanıyorum. Onun dışında sende sanırım şu dark brotherhood'un verdiği eldivenden de var. O yüzden 30x vuruyor olman gerek.
Çok ilginç bir şey, eldivenleri çıkartıp elven ile vursana bakalım 15x vuracak mı? Acaba sorun silahta mı yoksa eldiven ile silah arasında bir uyuşmazlık mı var onu öğrenmiş oluruz.
Bütün bunların yanı sıra çok da önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ebony'den daha güçlü "Dragonbone Dagger", "Daedric Dagger", Blade of Woe" var. Seçim çok yani... 😀
Henüz o silahları alamıyorsan artık biraz idare edeceksin, 15x neyine yetmiyor. 😀 Ejderhalara sneak atmaya çalışmadığın sürece herkese tek atarsın sanırım. 🙂
cevap için teşekkürler (ancak postu editledim tekrar bakarsın)
olay sanırım ondan daha büyük anladığım kadarı ile sadece immersive wep modundaki silahlar ile çalışıyor 30x (dediğin doğru eldiven kullanıyorum 🙂 )
edit: eldiven olayını denedim ebony 6x vuruyor..
Ben de aynı modu kullanıyorum bende bir sıkıntı yok. :doh
Yalnız başka bir şey fark ettim. Senin x'lerde bir sıkıntı var.
Normalde backstab perkini açınca kılıçlar ile 6x vuruyor.(eldivensiz)
Assassın's blade perkini açınca hançerler ile 15x vuruyor.(eldivensiz)
Senin sorun şu, oyunun orjinalinde bulunan silahlarda bir sorun oluşmuş. Normalde hançer olması gereken iron dagger, elven dagger ve ya ebony dagger'ı oyun kılıçmış gibi algılıyor ve sadece 6x vuruyor.
Fakat mod ile gelen hançerlerde sorun olmadığı için onlar olması gerektiği gibi 15x ile vuruyorlar.
Şimdik eğer yanılmıyor isem, mod ile gelen bütün hançerlerin 15x, oyunun orjinalindekilerin (senin oyunun hatalı olduğu için) 6x vurması gerek.
Bir deneye bilir misin bakalım dediğim gibi mi? Hem orjinalleri hem modluları dene bakalım kim ne kadar vuruyor.
NOT: Yukarıda yazdıklarımın hepsi eldivensize göre, sen de eldivensiz dene.
Rich Merchant modunu kullanan var mı?
Önceden sorun olmuyordu ama, artık çalıntı malları satamıyorum. Çalıntı mal alıcıların parası 50k oluyor ve bir şey sattığımda düşmüyor aldığımda artıyor yine sattığımda düşmüyor. Wrye Bash'de yeşil olarak görülüyordu (hatta hood and circlet miydi o da yeşil görünüyordu sildim yükledim düzeldi) ama rich merchant hala düzelmedi. Sizde böyle sorun var mı?
Ben de aynı modu kullanıyorum bende bir sıkıntı yok. :doh
Yalnız başka bir şey fark ettim. Senin x'lerde bir sıkıntı var.Normalde backstab perkini açınca kılıçlar ile 6x vuruyor.(eldivensiz)
Assassın's blade perkini açınca hançerler ile 15x vuruyor.(eldivensiz)Senin sorun şu, oyunun orjinalinde bulunan silahlarda bir sorun oluşmuş. Normalde hançer olması gereken iron dagger, elven dagger ve ya ebony dagger'ı oyun kılıçmış gibi algılıyor ve sadece 6x vuruyor.
Fakat mod ile gelen hançerlerde sorun olmadığı için onlar olması gerektiği gibi 15x ile vuruyorlar.
Şimdik eğer yanılmıyor isem, mod ile gelen bütün hançerlerin 15x, oyunun orjinalindekilerin (senin oyunun hatalı olduğu için) 6x vurması gerek.
Bir deneye bilir misin bakalım dediğim gibi mi? Hem orjinalleri hem modluları dene bakalım kim ne kadar vuruyor.
NOT: Yukarıda yazdıklarımın hepsi eldivensize göre, sen de eldivensiz dene.
modu kapatım denedim zaten bir değişiklik olmadı. ama sanırım dediğin gibi oyunda bir sorun var normal daggerları sword olarak algılıyor bir şekilde.
modu kapatım denedim zaten bir değişiklik olmadı. ama sanırım dediğin gibi oyunda bir sorun var normal daggerları sword olarak algılıyor bir şekilde.
Aklıma bir çözüm gelmiyor. Mod ile gelen daggerları kullan şimdilik. 🙁
Aklıma bir çözüm gelmiyor. Mod ile gelen daggerları kullan şimdilik. 🙁
korkum unique olan daggerlar calışmazsa sıkıntı olacak 🙂
edit: şunu deniyim diyorum http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/13390/?
edit2: sorunu çözdüm Fortify 1h - dagger diye bir mod kullanıyormuşum o yüzden çalışmıyormuş (bu kadar çok mod kullanmamam lazım :D)
Aslında olay çok mod kullanmakta değil. Ben şu anda tam 100 adet mod kullanıyorum. Fakat yüklemeden önce çok iyi araştırıyorum. Her yönü ile test ediyorum. Güvenilir modları yüklüyorum. Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı, çıkmaz da...
Aslında olay çok mod kullanmakta değil. Ben şu anda tam 100 adet mod kullanıyorum. Fakat yüklemeden önce çok iyi araştırıyorum. Her yönü ile test ediyorum. Güvenilir modları yüklüyorum. Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı, çıkmaz da...
haklısın evet. disc ve yorumları iyi okusaydım görürdüm adam yazmış daggerları swordla değiştirdim diye 😀
Rehberdeki karakter oluşumları neye göre yapılıyor ?
Uydurma mı onlar?
Rehberdeki karakter oluşumları neye göre yapılıyor ?
Uydurma mı onlar?
Kısa Cevap: Evet.
Uzun Cevap: Evet ama sallamasyon yapılan şeyler değil. Mantıklı skillleri ve ırkları bir araya getirerek hazırlanmış karakterler. Çift elli batla ile Assassınlık yapan karakter yok yani orada... 😀
Kısa Cevap: Evet.
Uzun Cevap: Evet ama sallamasyon yapılan şeyler değil. Mantıklı skillleri ve ırkları bir araya getirerek hazırlanmış karakterler. Çift elli batla ile Assassınlık yapan karakter yok yani orada... 😀
Ben yapıyom o ayrı. 😀
gençler nexusta adult content only modları nasıl açıyorduk? 😀 yanlış anlaşılmasın cannabisli bi mod gördüm de indirmem lazım
gençler nexusta adult content only modları nasıl açıyorduk? 😀 yanlış anlaşılmasın cannabisli bi mod gördüm de indirmem lazım
Ayarlardan 18 yaşından büyük olduğunu belirtmen lazım.
Arkadaşlar Gauldur Madalyonu'nu tekrar dövme görevine sizce kaç level'da gideyim? Şu an 13, Ateş İfriti de çağırabiliyorum, huscarl'ım da var.