Discord Sunucumuza Katılın!

Forum üye alımına ve yeni ileti gönderimine kapatılmıştır. Tüm sorularınızı Discord sunucumuzda sorabilirsiniz.

Skyrim (Soru-Cevap Başlığı)

Sayfa 126 / 148

(@redhair-shanks)
Üye

ya şu dişli taç görevinde kimse kalmadı abanoz pençeyi bulamıyorum nerden bulucam onu

CevapAlıntı
Gönderildi : 19 Nisan 2015 03:23
(@zagor)
Üye

Tam kapının önünde ölmüş olan askerde olması lazım işte İmperial yada Stormcloak askeri.

CevapAlıntı
Gönderildi : 19 Nisan 2015 04:14
(@legolas)
Üye

Immersive Armors'un tr dosyalarına sahip olan atabilirmi? bi süre önce(4-5 ay galiba) yüklemiştim modu ama geçende oyunu yedekledim modlar falan çok karışmıştı tr yama kafayı yemişti öyle yani normalde mod da vardı tr yamada gayet iyi çalışıyordu şimdi baktım modu indirdimde tr yama gg olmuş en azından tr dosyalarını alsam yeter çünkü baya oynayınca alışıyor insan türkçesine ingilizcesine alışamadım hiç  :cold

CevapAlıntı
Gönderildi : 19 Nisan 2015 05:59
(@khajiit1903)
Üye

Şöyle bir konu buldum. http://www.elderscrollsturk.com/forum/turkce-modlar/immersive-armors-turkce-esp-isteyen/msg42687/#msg42687

CevapAlıntı
Gönderildi : 19 Nisan 2015 06:25
(@legolas)
Üye

Şöyle bir konu buldum. http://www.elderscrollsturk.com/forum/turkce-modlar/immersive-armors-turkce-esp-isteyen/msg42687/#msg42687

Bakarım eyv  :tebrik

CevapAlıntı
Gönderildi : 19 Nisan 2015 07:30
(@ekinkaankomurcu)
Üye

bir soru: bu faldrus denen azura takipçisi herifi sürekli farklı yerlerde görüyorum, ben de high elf boyunda bir dark elf olduğum için hemen atımdan inip şekil yapıyorum ve kafasını kesiyorum bu herifin. bikaç gün sonra başka bir yerden tekrar fırtlıyor bu adam. bug mı bu yoksa bi hikayesi falan mı var?

CevapAlıntı
Gönderildi : 22 Nisan 2015 11:41
(@ilas-ei-nefedes)
Üye

bir soru: bu faldrus denen azura takipçisi herifi sürekli farklı yerlerde görüyorum, ben de high elf boyunda bir dark elf olduğum için hemen atımdan inip şekil yapıyorum ve kafasını kesiyorum bu herifin. bikaç gün sonra başka bir yerden tekrar fırtlıyor bu adam. bug mı bu yoksa bi hikayesi falan mı var?

Tekrar çıkıyordur  😛 .(Şaka maka cidden merak ettim.)

CevapAlıntı
Gönderildi : 22 Nisan 2015 14:17
(@thalion)
Üye

Ben Akçay muhafızlarının çoğunu kurtadam formundayken yedim fakat şimdi şehir savunmasız kaldı. En son vampir saldırısında sivil halk ölüyordu az kalsın böyle giderse şehirde herkes öldürülecek.  😮 Ne zaman takviye gelir ?

CevapAlıntı
Gönderildi : 23 Nisan 2015 16:20
(@gaidenshinji)
Yetkili

Ben Akçay muhafızlarının çoğunu kurtadam formundayken yedim fakat şimdi şehir savunmasız kaldı. En son vampir saldırısında sivil halk ölüyordu az kalsın böyle giderse şehirde herkes öldürülecek.  😮 Ne zaman takviye gelir ?

Üç gün sonra.

CevapAlıntı
Gönderildi : 23 Nisan 2015 16:33
(@legolas)
Üye

Üç gün sonra.

Saydın mı?  :cold

Tanıtım
dalga geçiyorumda harbi nerden biliyorsun hacı?  🙂 Yani biyerdenmi okudun veya denemesini yaptınmı? 😀

CevapAlıntı
Gönderildi : 23 Nisan 2015 16:41
(@gaidenshinji)
Yetkili

Saydın mı?  :cold

Tanıtım
dalga geçiyorumda harbi nerden biliyorsun hacı?  🙂 Yani biyerdenmi okudun veya denemesini yaptınmı? 😀

Saydım.

CevapAlıntı
Gönderildi : 23 Nisan 2015 16:48
(@legolas)
Üye

Saydım.

Peki. :sir

CevapAlıntı
Gönderildi : 24 Nisan 2015 07:09
(@muh4mm3t67)
Üye

Arkadaşlar Acaba Skyrimde İtem İsimlerini Nasıl Degiştirebilirim Oyunda F Tuşuna Basıp İsimi Değiştir Diyor Ama Yeni İsimi Yazıp Enter Yada Fareyle Tamam A Tıklıyorum İsim Orjinal Haline Dönüyor Yardım Ederseniz Sevinirim

CevapAlıntı
Gönderildi : 25 Nisan 2015 13:06
(@betrayer)
Üye

Tanıtım
If Faldrus is killed, he may be found in a second random encounter, so killing him is of no consequence. Even if Faldrus does not show up in a second random encounter, he may show up at the Shrine of Azura.

CevapAlıntı
Gönderildi : 26 Nisan 2015 19:49
(@ba445)
Üye

Ya beyler Ben buna türkçe yama indirdim steam üzerinden oyunu daha dün inridim dün oynuyordum bu sabah girdim OYna dedim böyle oluyor kalıyor sövmekte istemiyorum silip tekrar yükleyememde. Bİ YARDIM EDİN ÇILDIRICAM Resim Link : http://hizliresim.com/XvBq83

Güncellendi [time]1430134620[/time]

Ya beyler Ben buna türkçe yama indirdim steam üzerinden oyunu daha dün inridim dün oynuyordum bu sabah girdim OYna dedim böyle oluyor kalıyor sövmekte istemiyorum silip tekrar yükleyememde. Bİ YARDIM EDİN ÇILDIRICAM Resim Linki : http://hizliresim.com/XvBq83

CevapAlıntı
Gönderildi : 27 Nisan 2015 07:19
Sayfa 126 / 148